PSS Energy Kft.

Cégünk immár több mint 25 éve foglalkozik villamos berendezések kis és nagykereskedelmével, ezen belül szünetmentes áramforrásokkal és dízel generátorokkal. Az áramforrások forgalmazáson túl nagy figyelmet fordítunk a szakszerű installálásra és a garancia időszakában és azon túli szervizre és karbantartásra. Többségében európai gyártókkal állunk kapcsolatban és így a berendezések minősége is az európai színvonalat követi. Mérnök kollegáink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és készséggel adnak tanácsot telefonon vagy akár egy személyes bejárás alkalmával.

Az alábbiakban bemutatjuk cégünk tevékenységét, szolgáltatásait és termékválasztékát.

Képviselt gyártó cég

Szünetmentes  áramforrás gyártók:

  • GE Idustrial  Solutions ( Svájc )
  • ELEN Türkie Sa (Törökország)

Dízel-generátor gyártók:

  • GreenPower generators ( Olaszország )
  • TTS Martin ( Szlovákia )

GE Digital Energy szünetmentes áramforrások ( UPS ) magyarországi kereskedelme és a márkaszerviz ellátása. A GE termékeket több mint 10 éve forgalmazzuk Magyarországon. A gyártó termékei között megtalálható a pár száz VA-es és a több száz kVA UPS rendszer is. Tehát a vevők kívánságához legközelebb álló terméket tudunk kínálni.

ELEN egy szünetmentes áramforrásokat gyártó cég. Kapcsolatunk nagyon régi. Több nagy projektet valósítottunk meg együtt.

GreenPower generators Több mint 10 éve már dolgoztunk együtt ezzel az Olasz gyártóval és pár év kihagyása után tavaly újra elkezdtük a termékeinek magyarországi forgalmazását. Termékválasztékában európai motor és alternátor gyártók termékei kerülnek beépítésre. Kiváló szerkezeti felépítés és hatékony zajcsillapítás jellemzi a berendezéseket.

TTS Martin dízel-generátorok magyarországi kereskedelme és a márkaszerviz ellátása. A gyártó céggel szintén több mint 20 éve dolgozunk együtt. Széles motor és alternátor választékával ki tudjuk elégíteni a vevői igényeket. Az aggregátorok fejlett mikroprocesszoros vezérléssel rendelkeznek.

Szolgáltatások köre

Cégünk jól felszerelt szervizzel és több 10 éves tapasztalattal rendelkező szerviz technikusokkal és mérnökökkel rendelkezik. Az UPS és aggregátorok márkaszerviz ellátását a gyártók által rendszeresen képzett mérnökök végzik. A vevők igényének megfelelően kialakítottunk egy on-line 24 órás szerviz készenlétet is, itt akár on-line tanácsadást is igénybe lehet venni.

Főbb referenciák

TESCO áruházak, Mobil Távközlési Rt, MOL Rt, BM Közp. Adatf. Nyilvánt. és Választ. Hiv., ANTENNA HUNGÁRIA Rt., APEH Budapest, GE Lighting Rt., KELER Rt, Miniszterelnöki Hivatal,. Nyugdíjfolyósító Igazgatóság, ORFK-BRFK-TOP Székház (Teve u.), Kerületi Rendőrkapitányságok, Társadalombiztosítási Igazgatóság, VODAFONE, AUCHAN, ORFK  ESR 112 hívásfogadó központok országszerte, ORFK Számítóközpont,Vásárosnamény

ISO minősítés

Cégünknél  2002-ben vezettük be az MSZ EN – ISO szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert és azóta is minden évben megtörténik a rendszer auditálása. Legutóbb 2016. 03.10-én volt egy sikeres megújító autit. Érvényes MSZ EN ISO 9001:2009 dokumentum letöltése.

PSS minőségpolitika